Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 24-årig man i Målsryd utanför Borås! 87%, 30% samt timvikarier

Ort: Borås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-05
Sista ansökningsdatum: 2022-01-24
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om Tjänsten: Jag är en kille på 24 år som bor ca en mil söder om Borås tillsammans med min familj. Jag har autism, en CP-skada, är rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan tänkas komma upp i min vardag. Jag behöver din hjälp med att äta, med min hygien, min kommunikation (jag använder blisstavla, tecken och vissa ord) mina aktiviteter och mina fritidsintressen.

Mina intressen är framförallt musik, titta på You-Tube på datorn, att åka till badhuset och göra andra roliga utflykter. Promenader, teater och att gå en sväng på stan är andra aktiviteter som jag uppskattar. Lotta på Liseberg på sommaren är en stor favorit. Jag gillar att vara ute i alla väder så det är viktigt att mina assistenter också tycker om det. Då jag är på badhuset varje vecka är det viktigt att du är simkunnig och tål klor. Jag har både en hund hemma och på min dagliga verksamhet är jag med på hunddagisets promenader, så du bör inte vara allergisk eller rädd.

Vi söker dig som:

Du som söker bör inte vara yngre än 24 år, men om du är tjej eller kille / kvinna eller man spelar mig ingen roll. Det är viktigt för mig att du är glad och positiv samt att du kan peppa mig i vardagen när det kommer till min dagliga träning. I perioder kan jag vara tålamodskrävande så det är viktigt att du har en stor portion lugn och tålamod och har förståelse för att saker kan ta extra tid ibland. Vidare är det viktigt att du har gott om energi och kan ta egna initiativ. Det är av stor vikt att du tänker långsiktigt då det är kämpigt att byta assistent ofta.

Meriterande om du har:

- Erfarenhet av yrket personlig assistent.

Krav: B-körkort

Tillgång till egen bil är fördelaktigt men ej krav, då kollektivtrafiken till kund är begränsad

Vi ser att du som söker behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då både tal och skrivhjälp för kund förekommer.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Arbetstid / Varaktighet: En vakant tjänst - se information nedan: 

35 timmar per vecka i snitt, ca 87%

Pass fördelade på dag, kväll samt ett helgpass på ett tvåveckors rullande schema.

En 30% tjänst, där man arbetar tisdagar och torsdagar 16-21 samt varannan söndag10-18

Vi söker även timvikarie som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro.

Schemat kan ändras för rätt kandidat.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-01-24
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig