Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-25

Personlig assistent till 30 årig tjej i Helsingborg

Om tjänsten

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent för ett långvarigt uppdrag till vår härliga kund boende i Helsingborg. Kunden är en tjej på 30 år som har autism och en måttlig intellektuell funktionsnedsättning. 

Arbetet kommer att vara förlagt både i kundens hem och där hon har sina aktiviteter. Arbetspassen är fördelade som dygnspass, men kan ibland delas upp som dag-och nattpass. På natten ingår 8 timmars väntetid.
Vår kund är intresserad av promenader, fika på café eller i naturen, baka, handla, lyssna på musik, bada och gå på olika lekplatser. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. att hjälpa kunden med personlig omvårdnad, vid matsituationer och övriga aktiviteter i och utanför hemmet.

För att trivas i rollen som personlig assistent tror vi att du är lugn, trygg, lyhörd och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta utifrån tydliga rutiner, kan anpassa dig till ett gemensamt arbetssätt och har mycket tålamod. Vi vill att du ska ha erfarenhet att ta hand om personer med funktionsnedsättning, gärna med autism. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om TAKK, TEACCH och lågaffektivt bemötande.
Kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden. Körkort är ett krav. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dag, Natt, Helg. Dygnspass. Fast vikariat på 4-6 dygn i månaden, eller timanställning vid behov. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Olle Hagneryd Rekryteringsansvarig