Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 30+ kvinna i Askim! 8-16 på 50%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-17
Sista ansökningsdatum: 2022-02-06
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos vår kund i Askim. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en tjej i 30 årsåldern med en medfödd cp-skada som söker en personlig assistent som kan hjälpa till där funktionshindret sätter gränser. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp med förlyttningar som sker med hjälp lift. Du kommer få hjälpa till med allt som kan tänkas komma upp i vardagen såsom personlig omsorg, städa, handla, laga mat och tvätta. Utöver det finns ett stort bad och gym intresse som hon gärna gör en gång i veckan på Dalheimers hus. Är det sommar så är det strandhäng som står på agendan. Dessutom en god fika är alltid uppskattat, vara ute och hitta på annat kul. Utöver den aktiva vardagen finns det även lugnare dagar där man bara sitter hemma och tar det lugnt tillsammans. Vi hoppas att du som söker tycker om kombinationen av en aktiv vardag och lite lugnare tillvaro.


I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
-  hjälpa till vid förlyttningar, personlig omsorg och dylikt
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex. vara med och bada och träna i Dalheimers hus.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 8:00-16:00. 50% på vardagar, flexibla dagar.
Lön: Timlön enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Vikariat med eventuell chans till förlängning.

För att bli anställd behöver du visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer det på polisens hemsida.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social, ansvarstagande, tålmodig, lättsam, har nära till skratt och har båda fötterna på jorden.
Du kommer att agera som en förlängning av kunden och därför behövs det att du är lyhörd inför kundens behov. Därför är det en självklarhet att du har förmågan att hålla dig i bakgrunden.

 För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan! 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-06
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig