Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 31-årig man på Tjörn! Dygnspass + dagpass

Ort: Kungälv
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-02-13
Arbetstid: Alla

Jag är en kille på 31 år som är bosatt i Skärhamn på Tjörn. För några år sedan fick jag en ryggmärgsskada efter en idrottsolycka, och behöver idag hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i min vardag där min fysiska förmåga är helt eller delvis begränsad. Omvårdnad i form av ADL, lyft, på- och avklädning, hushållsarbete och matlagning är några av arbetsuppgifterna för mina assistenter. Jag tycker om sport i alla dess former och följer gediget tv-sända matcher, och ges tillfälle så tar jag mig även ibland iväg och tittar live.

Vår kund välkomnar både manliga och kvinnliga sökanden. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av assistansyrket, någon form av vårdutbildning eller motsvarande men är inget krav. Körkort är också ett plus.

Arbetstid / Varaktighet: Tjänst ca 80-85%. Du arbetar på ett 4 veckorsschema där du är arbetar ca 7 dygn/månad 08:45-09:00 med 4 timmar väntetid på natten samt några enstaka dagpass 09:00-16:00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-02-13
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig