Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 33 årig man i Varberg!

Ort: Varberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-16
Sista ansökningsdatum: 2021-12-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Personlig assistent till aktiv man i Varberg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Varberg!

Om tjänsten:

Vår kund är en man på 33 år med ett stort intresse för att snickra, segla, cykla, bada och tar sig gärna en tur till Liseberg på sommaren. Kunden bor tillsammans med sina föräldrar i Varberg.

Kunden har en kognitiv nedsättning, autism och epilepsi. Han behöver därför ha en tydlig och pedagogisk struktur i vardagen. Hans dagsform och förmåga försämras periodvis av epilepsi och han är då i behov av lugn och anpassning. Arbetet är omväxlande mellan fysiskt aktiv och mera lugna aktiviteter.

Arbetet kräver kunskap om tydliggörande pedagogik vid autism samt handhavande vid epilepsi. Man kommunicerar med kunden med bland annat bildstöd och ritade seriesamtal.

Vår kund ser gärna manliga sökanden.Du som söker behöver ha erfarenhet av autism och tydliggörande pedagogik. Det är meriterande om du arbetat som personlig assistent eller liknande.

Personalgruppen får kontinuerlig utbildning och handledning.

Familjen har även en hund, så det är därför viktigt att du ej har pälsdjursallergi.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Vi söker dig som: Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor, är ansvarstagande och trygg i dig själv. Det är viktigt att du har förmågan att kunna arbeta självständigt utifrån de dagliga rutiner som detta arbete innebär, samtidigt som det är viktigt att kunna samspela med övriga assistenter och familjemedlemmar.

Krav:
Ej rökare

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av assistansyrket och autism
Kunskap om autism och tydliggörande pedagogik

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Du arbetar tisdagar 16:50-21:00 samt 1-2 lördagar i månaden 9:00-18:00. Även nätter kan förekomma efter en tid när du och kunden lärt känna varandra.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Inskolning startar efter överenskommelse. Vänta inte med din ansökan. 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-16
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig