1. Du är här: Personlig assistent till 4-årig flicka i Uppsala

Personlig assistent till 4-årig flicka i Uppsala

Ort: Uppsala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-01-13
Sista ansökningsdatum: 2021-02-08
Arbetstid: Kväll

Vi söker nu barnkära personliga assistenter till en härlig 4-årig flicka som bor i Uppsala som behöver hjälp med det mesta i vardagen. Hon gillar att lyssna på musik och hennes assistenter busar och sjunger gärna.

 

Om tjänsten


Du hjälper henne med exempelvis träning, medicinering, sondmatning och personlig omvårdnad. På grund av detta får du gärna ha erfarenhet av slemproblematik, användning av högflödesgrimma och sondmatning.

Vi söker dig som är intresserad av ett schema på ca 52%. Arbetstiderna är förlagda enligt följande:

 

vecka 1
Måndag, tisdag, onsdag 15-22

Vecka 2
måndag, fredag, söndag 15-22

Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

Vem vi söker


Vi söker dig som är lugn, empatisk och kärleksfull. Du ska känna dig trygg med det svenska språket och vi ser gärna kvinnliga sökande. Du får gärna ha erfarenhet av vård- och omsorg och erfarenhet av att arbeta med barn.

 

Kontroll belastningsregister

 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget omgående enligt LSS från polisen, eftersom handläggningstiden kan vara lång. ANSÖK OM REGISTERUTDRAG HÄR NÄR DU SKICKAR IN DIN ANSÖKAN: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  
 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2021-02-08
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig