Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 5-årig pojke i Karlskrona

Ort: Karlskrona
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Hej! jag är en liten pojke på 5 år som bor i Karlskrona med mamma, pappa och storasyster. Jag går i förskola på vardagarna och är på kortidsvistelse 2 nätter i veckan. Tiden då jag är hemma i mitt hem behöver jag hjälp för att mitt liv ska flyta på bra.

 

Jag behöver hjälp med basala behov såsom hygien, på/avklädning, förflyttningar.

 

Jag har en medfödd hjärnskada och behöver någon som har koll på mig hela tiden eftersom jag har nedsatt andningsfunktion samt epilepsi, och snabbt kan komma att behöva din hjälp.

 

Jag tycker om att lyssna på musik/olika ljud, uppleva kontraster, komma ut på promenader och sitta på vår uteplats och uppleva sol och vind.

 

Vi ser gärna att du som söker är i 25 års ålder eller äldre, man eller kvinna spelar ingen roll. Erfarenhet av vård/omsorg eller medicintekniska kunskaper, enligt ovan nämnda hjälpmedel, är en fördel i arbetet.

 

Du behöver vara lugn, noggrann och uppmärksam i ditt arbete, men även positiv och driven. Din arbetsplats kommer att vara i pojken/familjens hem, varför du behöver vara lyhörd och kunna anpassa dig efter pojkens behov och familjelivet.

 

Du kan inte ha husdjur som är pälsdjur, då det finns pälsdjurallergiker och astmatiker i familjen, samt bör du vara rökfri.

 

Tjänst: Vi söker efter 1 personlig assistent som vill jobba heltid från1 juni till 31 aug. Alternativt 2 assistenter som delar på samma tid under samma period. 

Arbetstiderna: vardagar 22.00-07.30 eller 17-22. helger 22.00-10.00. Ett arbetspass kan vara 5 till 12 timmar lång.  All tid är vaken tid, vilket innebär att nätterna är vaket arbete/tillsyn.


Tillträde: Enligt överenskommelse.


Är du rätt person, tveka inte att höra av dig. Uttagning sker löpande.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig