Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 50 årig kvinna i Nödinge!

Ort: Ale
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-20
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent för arbete hemma hos med vår härliga kund som bor i Nödinge. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är glad och härlig kvinna i 50 års åldern boende i Nödinge strax utanför Göteborg. Hon har haft en stroke och är rullstolsburen. Hon behöver därför hjälp och stöttning i sin vardag och du som hennes personliga assistent kommer att få hjälpa henne med allt som står på livets agenda och med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad, matlagning och städning. Hon tycker om att träna och röra på kroppen så det är kul om du som söker också tycker träning är intressant.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader

Vem är du?
Vi söker dig med fötterna på jorden och med hjärtat på rätt ställe. Du är en flexibel, ansvarstagande, plikttrogen person som vill göra det lilla extra för en annan människa. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är detta ett plus. Men att personkemin stämmer er emellan är avgörande vem som får tjänsten

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 2 tjänster på ca 75% Du arbetar delade turer vilket innebär 2 arbetspass per dag. 7:00-8:40 sedan 15:45-20:30, eller 7:00-11:55 sedan 14:30-20:30. 

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tjänsterna skall vara tillsatta 1:e december men inskolning sker under november månad. Anställningen är en SLUV (så länge assistansuppdraget varar)


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig