Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 7-årig flicka i Mölnlycke! 60% dag + 80% natt

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Dag

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 7-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten: Vår kund är en liten tjej på 7 år med medicinska behov som bor tillsammans med sina två syskon delat hos sin mamma och pappa i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, måla, leka med sina gosedjur och dinosaurier och hoppa studsmatta. På vardagarna går hon i skolan och du som assistent är då med henne där, om du ligger på ett dagschema. Hon pratar mycket och allt mer tydligt även om det fortfarande kan vara lite otydligt ibland. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.

Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: 2 tjänster vakanta. Vänligen ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Tjänst 1 är dagtid på vardagar samt längre pass på helgen, och kommer ligga på ca 50-65%. De vardagar du arbetar är tiderna 07.45-17.45 samt varannan lördag 09.45-19.45. På vardagarna följer du med flickan till skolan.
Möjlighet att arbeta vissa söndagar finns för dig som vill arbeta lite mer, samt goda möjligheter att arbeta mer under sommarperioden och andra lov.

Tjänst 2 är aktiv natt blandat vardag och helg, där tiderna varierar mellan 21.50-07.45 och 21.50-09.00. Tjänsten kommer ligga någonstans mellan 75-90% (13-15 nattpass per månad)

Vi ser också gärna att du kan vara flexibel och arbeta extra vid annan personals sjukdom och ledighet.

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig