Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 8-årig kille i Majorna 50%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-04
Sista ansökningsdatum: 2021-12-03
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Barnkär personlig assistent till charmig 8-årig kille i Göteborg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du bli min nya assistent?

Om tjänsten: Jag är 8 år och bor med min mamma, pappa och storebror i Göteborg. Min storebror är 11 år.

Jag är nästan alltid glad och jag älskar att leka och busa. Bad är det bästa jag vet! Både hemma och på badhuset och i havet, och jag vill så gärna ha en assistent som gillar bollar och bilar och att skratta precis som jag. Jag har en CP-skada och pratar inte som du, men jag är bra på att göra miner och blinka med ögonen så att du förstår mig ändå. När vi är hemma hos mig gillar jag att kolla på film, Jönssonligan är jättejätterolig och så gillar jag Pippi också. Jag behöver din hjälp med att ta på och av mig mina kläder, hjälpa mig att äta och ge mig min medicin och byta blöja när det behövs. Och mest behöver jag din hjälp med att hitta på roliga saker tillsammans! Jag har en rullstol men tycker det är väldigt roligt att gå ut och träna med min gåstol. 

Vi söker dig som:
Är man eller en kvinna med glimten i ögat som har barnasinnet kvar, samtidigt som du är en trygg och ansvarstagande person som är ett vuxet stöd för vår kund. Du är inkännande i din arbetsmiljö och har förståelse för att arbeta i en familj där även föräldrar och syskon närvarar.

Tänk på att handläggningstiden hos Polisen kan dröja upp till två veckor, så vänta inte med att beställa ditt registerutdrag!

Krav:

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Körkort då du kör familjens bil till skolan samt på aktiviteter på helgerna.

Det är mycket meriterande om du:

- Har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med barn
- Har tidigare erfarenhet av Cerebral Pares

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 50% Du arbetar vardagseftermiddagar/kvällar/nätter (med 5 timmars väntetid) samt varannan helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-03
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig