Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 9-årig pojke i Kungälv!

Ort: Kungälv
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-23
Sista ansökningsdatum: 2023-04-09
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu är vi på jakt efter en personlig assistent till vår 9-åriga busiga kund som är boende i Kärna med sin familj strax utanför Kungälv.

Om tjänsten:

Jag är en 9 årig aktiv, busig kille som bor med min mamma, pappa och storebror i Kungälv (Kärna). Jag älskar fart och fläkt och söker en påhittig assistent med barnasinnet kvar som vill hitta på äventyr med mig. Jag älskar fartfyllda lekar såsom att köra radiostyrda racerbilar, hoppa studsmatta, leka med bollar, bada och åka berg- och dalbana på Liseberg. Jag tycker också om att besöka Eldorado och alla sinnesrum som finns där, att åka pulka och biski på vintern och springa racerunner.

Jag har en cp-skada, svår intellektuell funktionsvariation, dubbelsidiga cochelaimplantat, och Epilepsi. Jag har också en knapp på magen som jag matas via när jag inte orkar äta genom munnen. Jag har inget verbalt språk men är väldigt uttrycksfull och kommunicerar med ögon och kroppsspråk. Därför är det viktigt att du är lyhörd och läser av mina behov och vad jag vill. Jag kommunicerar också via bildstöd i en PODD-bok. Jag behöver hjälp med allt i min vardag, såsom på- och avklädning, hjälpa mig med mat och medicin, hjälpa mig med att byta blöja och tvätta mig och att bli självständig i leken. 

Det är bra om du har starka armar och kan hjälpa mig med lyft i mina hjälpmedel. Jag har bland annat en NF-walker (gåstol) som jag älskar att springa i. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionshinder.

Du som assistent kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute och leka hur mycket som helst. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av barn med funktionsvariationer. Vi lägger mycket stor vikt vid att du klickar bra med vår kund och hans familj.

Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår kund på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.

Krav:

  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Meriterande om du har B-körkort och bil


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten på 40%. Du arbetar 16 h per vecka. Arbetstiderna på vardagarna är 15:00-20:00 och på helgerna 11:00-17:00. Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar)

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående då vi hittat rätt person till vår kund så vänta inte med din ansökan

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ 

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).
Beställ gärna blanketten med ditt BankID för snabbast hantering


Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2023-04-09
Ansök här

Kontaktperson

Pamela Abrahamsson Rekryteringsansvarig