Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till aktiv kille i Gemla utanför Växjö sökes

Ort: Växjö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

”Jag är en 10-årig kille med massor av bus i kroppen och jag behöver lite extra hjälp för att klara av min vardag. Eftersom jag tycker om att vara aktiv så är det viktigt att du tycker mycket om att göra saker tillsammans med mig men också att påminna mig om att vila. Jag bor tillsammans med min familj så det är viktigt att du tycker om mycket liv och rörelse och att du är trygg i dig själv. På dagarna går jag i skola och på fritids vilket jag tycker mycket om. På fritiden tycker jag om att leka, åka sparkcykel, hoppa studsmatta och jag älskar musik. Min favoritartist är lady Gaga.

Jag behöver hjälp med allt vardagligt som toa och dusch men även hjälp att se risker som bilar, varma plattor etc. Eftersom jag har lite svårt att prata så är det viktigt att du är lyhörd och tålmodig. Jag tecknar på mitt egna lilla vis så det brukar ta lite tid innan vi förstår varandra.


Vem är då du som söker?

Du som söker jobbet behöver ha körkort och tillgång till bil. Enbart kvinnliga sökanden. Eftersom pojken är väldigt aktiv är det viktigt att du som söker tycker om att vara aktiv och har ett stort tålamod.
Du är ansvarsfull och flexibel. Erfarenhet och utbildning är en merit men inget krav. Viktigast är en positiv inställning och att du är nyfiken och vill lära dig mer. 

 

Arbetstiderna består av vardagskvällar ca 17-20 och helger ca 08-20, 08-16 eller 16-20. Tiderna kan komma att variera. 
Tjänst med schema på ca 38,5%
Timvikarie vid ordinarie personals frånvaro eller sjukdom.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-28
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig