Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till aktiv kille i Ljungby sökes

Ort: Ljungby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-24
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Helg

Jag är en glad 18-årig kille som bor tillsammans med mina föräldrar och syskon i Ljungby. Jag behöver hjälp och stöttning i min vardag pga min funktionsvariation. 

Jag kommunicerar på mitt eget vis med ljud och även med lite tecken och bildstöd. 
Jag har väldigt mycket energi och är aktiv så det gäller att även du är en person som verkligen gillar att vara ute eller att hitta på saker, det kan vara allt från att hoppa studsmatta till att gå långa promenader. Du behöver också kunna känna av och anpassa dig till mitt dagshumör då jag ibland är omotiverad och humörstyrd.
Jag gillar lekparker, vattenlek, att baka och att åka på långa bilturer, men gillar också att ta det lugnt med en film tex efter skolan. Jag behöver en person som är lugn och trygg i sig själv och som kan motivera mig på ett bra sätt"Vem är då du som söker?
Vi vill att du som söker är genuint intresserad av att jobba med unga vuxna och ser detta som ett långsiktigt jobb så att killen ska få en så stabil tillvaro som möjligt.
Både killar och tjejer är välkomna. Du som söker behöver vara en trygg och lugn person. Det är viktigt att du har koll på att jobba lågaffektivt och att du är en person som kan motivera och driva på rätt sätt. Du får gärna ha nära till skratt och en positiv livsinställning och såklart tycka om att leka och busa. Du måste vara flexibel då killen är glad men envis och mycket humörstyrd så ibland behöver man tänka om lite snabbt och enkelt. 
Pälsdjur finns i hemmet. 

Om du har vårdvana sen tidigare så är det meriterande. Utbildning är bra men viktigast av allt är sunt förnuft och personkemi. En god fysik är viktigt för att hänga med i killens aktiva vardag.

Arbetstider:
Tjänst på 80% med blandade dag, kväll och helg.
Tiderna varierar. Ex måndag-fredag från ca 14-22, helger och röda dagar 07:30-22:30. Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig