Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till aktiv pojke i Lund, timanställning

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till en 15 årig kille boende i Lund för en timanställning. Passen startar 13,30 eller senare på vardagar och varar i några timmar efter överenskommelse med kunden, även helgpass kan förekomma.

Vår kund är en glad och aktiv kille. Han behöver hjälp med allt som kan uppkomma i sin vardag såsom personlig omvårdnad, matsituationer, kommunikation och aktiviteter. Han är väldigt aktiv och i ständig rörelse och tillbringar mycket av sin tid utomhus. Han tycker om att gå promenader, simma, vandra, hoppa studsmatta men även att kolla på TV och Ipad.

Det är därför viktigt att du som söker är aktiv och tycker om att vara utomhus. Du bör dessutom vara ansvarstagande, flexibel och ödmjuk.
Du har en positiv syn på livet och bidrar med en trevlig och stimulerande tillvaro. Du tycker självklart det är intressant och inspirerande att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att personkemin stämmer. Det är även meriterande om du har körkort. Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig