Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till aktiv kille i Ystad 85 %, dag och natt

Ort: Ystad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund boende i Ystad för en tjänstgöringsgrad på 85 %. Arbetspassen är varierande och du kommer ena veckan arbeta dag pass med arbetstiderna 6:45-17:00 eller 6:45-18:15 och andra veckan aktiva nattpass med arbetstiderna 16:45 eller 18:00 till 07:00.

Vår kund är en kille på 37 år som lever med en CP-skada, han tar sig fram med hjälp av permobil och kommunicerar via Bliss. Han behöver hjälp med personlig omvårdnad, dagliga sysslor i sitt hem och hjälp med olika aktiviteter.

Vår kund är en glad, nyfiken och social kille som tycker om att hitta på olika saker som att umgås, titta på sport och komma ut på utflykter.

Vi tror att du som söker har hunnit skaffa dig lite livserfarenhet och är pigg och glad, ordningsam, ansvarstagande och socialt kompetent. Vår kund har ett teknikintresse och är sportintresserad så om du delar hans intressen ser vi det som positivt.

Du har körkort och erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande sedan tidigare. Har du erfarenhet av liftar är det meriterande.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig