Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till aktiv kvinna i Falkenberg!

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-25
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Jag är en 40-årig tjej som begåvats med en ovanlig typ av muskelsjukdom. Jag lever ett aktivt liv med jobb, vänner, husdjur, familj och diverse intressen. Men för att jag ska kunna leva det liv jag vill behöver jag din hjälp! Som assistent hos mig kommer du följa med mig till mitt arbete, till affären för att handla, följa med till biografen och konserter, på restaurang och musikal, när jag åker tåg, är ute på långa promenader med min hund, jaga efter mina katter när de hittar på bus, dammsuga och hänga tvätt, följa med mig på resor - både långt som kort - fika på stan eller bara vara hemma och pyssla med nåt projekt, klippa gräs och rensa ogräs, laga en 3-rätters middag från grunden, ligga på stranden och bada, vara ute i naturen och fotograferar, kolla på Vinterstudion, hänga upp gardiner och diska, grilla ute i naturen och ja, allt annat som hör mitt liv till. Det är inte alltid fullt ös dock då det även finns dagar då kroppen styr och jag får anpassa min dag efter den.

Jag söker dig som är pålitlig och noggrann i ditt arbete, som är lyhörd och har tålamod, som är flexibel och har nära till skratt! Det är viktigt att du är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem och hinder. Du ska ha ett lugn och kunna hantera och agera snabbt i stressiga situationer. En del lyft förekommer så det är viktigt med en god fysik dvs inga ryggskador eller dylikt och att du orkar följa med till fots eller på cykel på mina långrundor. Viktigast av allt är dock att du förstår att du är här för att hjälpa mig att leva mitt liv så som jag vill leva mitt liv.

Då jag är i riskgrupp vad gäller covid-19 är det en självklarhet att du och din familj följer de restriktioner och rekommendationer som FHM har.

Du behöver uppvisa polisregisterutdrag samt genomgå Polisens säkerhetskvalificering innan anställning för att kunna vara med mig på mitt arbete. Det är en fördel om du beställer ditt utdrag från Polisen redan vid din arbetsansökan till denna tjänst.

Meriterande:

- Har erfarenhet från en liknande roll
- Kunskaper i engelska

Krav:

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har B-körkort och tillgång till egen bil
- Ej rökare
- Ej pälsdjursallergiker

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänstgöringsgrad ca 85-100% varierande dag, kväll, natt med väntetid och helg. Rullande 2-veckorsschema där du kommer arbeta vardagar och varannan helg dag/kväll samt 1-2 nätter per vecka (natt med väntetid/jour). På schemat varierar starttiden på passen mellan 08:00, 09:00, 09:30, 10:00 och 11:30, och sluttiden varierar mellan 18:00, 20:00 och 20:30. Nattpassen ligger mellan 23:30-07:30. För rätt person finns en viss flexibilitet i schemat.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 10 maj med påbörjad inskolning i april.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig