1. Du är här: Personlig assistent till aktiv man i Tuve!

Personlig assistent till aktiv man i Tuve!

Stad: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-14
Sista ansökningsdatum: 2019-09-14
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en man i 50-årsåldern som bor i Tuve. Goda förbindelser med buss finns. Han har en CP-skada och i ditt arbete hjälper du till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag. Arbetet består bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven som påklädning, toalettbesök, vissa förflyttningar, matlagning samt att följa med kunden vid olika aktiviteter, tex hundpromenader mm. Han använder sig av både permobil samt rullstol.

Vår kund gillar att åka på utflykter med sin bil, gå på bio, åka och bada, shoppa på stan, titta på sport och filmer, samt att gå på krogen ibland.

Vi ser gärna att du som söker är mellan 30-40 år med god svenska och med båda fötterna på jorden och som tar sitt arbete på allvar och ser ditt jobb som långsiktigt. Om du även talar finska är det ett stort plus men inget krav. Vår kund talar både svenska och finska.

Som person är du glad, positiv, ordningsam, punktlig och aktiv. Humor är viktigt! Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent, men det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop. God datavana är önskvärt.

Då det finns katt och hund i hemmet är det viktigt att du inte är päls-allergiker, samt att du tycker om djur. 

Körkort: B-körkort är önskvärt.

Arbetstid / Varaktighet: 3 tjänster ca 80%. På vardagar arbetar du antingen 08:00-16:00 eller 16:00-22:00. Arbetar du helg jobbar du mellan 09:00-22:00.

Lön: Fast timlön enligt gällande kollektivavtal. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 1 november 2019. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-14
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson