1. Du är här: Personlig assistent till barnkund!

Personlig assistent till barnkund!

Stad: Säffle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-05-15
Sista ansökningsdatum: 2019-05-29
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi dig, en personlig assistent, som vill jobba med en 11-årig kille i Säffle.

Du som söker är fantasifull och tycker om att sprida glädje och hitta på roligheter, till exempel kommer du att få hänga med vår kund att bada, vilket han tycker är jättekul!

Förutom att leka ingår det såklart i arbetsuppgifterna att hjälpa till med bland annat omvårdnad som personlig hygien och måltider.

Du som söker är pålitlig och flexibel. Du har fantasi och är intresserad av att arbeta med barn. Kanske har du erfarenhet av barn med funktionsnedsättning på något vis. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du är lyhörd då kunden inte har något eget tal utan kommunicerar på andra sätt.

Du är fysisk stark och är inte allergisk mot pälsdjur, då hundar finns i familjen. Du är rökfri.

 

Anställningsform/varaktighet: Timvikarie 

Arbetstid: Dag, kväll & helg

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson: Sofie Heidenvall

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-05-29
Ansök här