Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Haninge!

Ort: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-26
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Haninge. Vår kund är en 29-årig man med ett intresse för musik och amerikanska bilar och under hockeysäsongen går mycket tid till att titta på hockey där Djurgården är favoritlaget.

Som assistent till honom hjälper du till där funktionsnedsättningen sätter gränser. Delar du något av hans intressen och tror att detta kan vara något för dig så är du välkommen med din ansökan!  I rollen som personlig assistent för honom kommer du göra skillnad och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 
Vi söker nu en assistent där man jobbar varannan helg. Arbetstiderna är förlagda både dag och kväll.

Vem är du? 
Vi tror att du som söker gärna delar något av vår kunds intressen och är lyhörd och inkännande gentemot honom.

För att bli aktuell krävs att:  
-Du innehar B-körkort
-Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 
-Du är rökfri

Kunden ser gärna kvinnliga sökande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig