Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till datorintresserad 22-årig kille!

Ort: Kungsbacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-10
Arbetstid: Dag

Om tjänsten:
Vår kund är en 21-årig kille med ett omfattande funktionshinder på grund av ryggmärgsbråck. Han är rullstolsburen och som hans assistent kommer du att vara till hjälp där funktionshindret sätter gränser. Han behöver din hjälp med omvårdnad, sondmatning, hygien, på/avklädning, sysselsättning, struktur och social samvaro. Kunden tycker om att hitta på olika saker såsom att gå på bio, spela Minecraft och gå på gym. Du som assistent kommer att bli en del av detta.

Kunden är bosatt i Tostared (2,5 mil utanför Kungsbacka) och därmed blir det assistentens arbetsplats. Det är ett krav att du som söker innehar B-körkort och har tillgång till egen bil då det inte finns några förbindelser med kollektivtrafiken till kunden.

Vi söker dig som:
Vår kund söker dig som är noggrann, lugn och metodisk. Du tycker om att ta egna initiativ och arbetar självständigt. Vår kund ser gärna att du talar god svenska samt att du har grundläggande kunskaper och förståelse för engelska. Meriterande är om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du har grundläggande datakunskaper, gärna kännedom om Minecraft. Det viktigaste av allt är dock att personkemin stämmer mellan dig och vår kund!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 95%. Du arbetar 8.30-19.30 eller 8.30-21:00. På helgen är arbetspassen förlagda 10:00-20:00 eller 9:00-20:00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Tjänsten tillsätts då vi hittat rätt kandidat för vår kund. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!  

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-10
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig