Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till man i Göteborg! Två tjänster 80% och 35%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-20
Sista ansökningsdatum: 2021-10-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en man i 50-årsåldern som bor i Tuve. Goda förbindelser med buss finns. Han har en CP-skada och i ditt arbete hjälper du till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag. Arbetet består bland annat av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven som påklädning, toalettbesök, vissa förflyttningar, matlagning samt att följa med kunden vid olika aktiviteter, tex hundpromenader mm. Han använder sig av både permobil samt rullstol.

Vår kund gillar, när inte Corona råder, att åka på utflykter, som att gå på bio, åka och bada, shoppa på stan, titta på sport och filmer, samt att gå på krogen ibland.

Vi ser gärna att du som söker är en kvinna gärna mellan 25-30 år med god svenska och med båda fötterna på jorden och som tar sitt arbete på allvar och ser ditt jobb som långsiktigt. Om du även talar finska är det ett stort plus men inget krav. Vår kund talar både svenska och finska.

Som person är du glad, positiv, ordningsam, punktlig och aktiv. Humor är viktigt! Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent, men det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop. God datavana är önskvärt.

Då det finns katt och hund i hemmet är det viktigt att du inte är päls-allergiker, samt att du tycker om djur. 

Arbetstid / Varaktighet: Tjänster 80% och 35%. På vardagar arbetar du 08:00-16:00 eller 16:00-22:00, och på helg ligger passen mellan 09:00-22:00.

Lön: Fast timlön enligt gällande kollektivavtal. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2021-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig