Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en glad och busig pojke i Vimmerby

Ort: Vimmerby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Alla

Jag är en glad och busig kille på 9 år som bor tillsammans med min familj i Vimmerby. Jag tycker om att leka och att röra på mig. Det är roligt när det händer saker och jag gör gärna små utflykter med våran lådcykel. Jag älskar att simma i badhuset och eftersom jag nu är en stor kille vill jag gärna ha med mig min assistent istället för mina föräldrar.

Du kommer som min assistent att ha ett jätteviktigt jobb eftersom du hjälper mig att leva som alla andra trots att jag har vissa svårigheter att klara av vardagen. Jag behöver någon som hjälper mig med allt från hygien till att förstå omvärlden. För att göra min vardag lite enklare har jag stödbilder i hemmet. Jag pratar gärna men det är inte alltid som min omgivning förstår vad jag säger. Det är därför viktigt att du som assistent är nyfiken och tålmodig för att förstå mig. Min familj åker gärna på semester både till varmare breddgrader och till fjällen, och då kan det bli aktuellt för dig att följa med.

Nu söker jag en assistent och jag söker dig som vill arbeta som timvikarie och även under sommaren när ordinarie personal ska vara ledig. Arbetstiden är förlagd på eftermiddag/kväll och vardagar samt var fjärde helg. Det skulle passa dig som även studerar eller har en annan huvudsyssla. 

För att passa hos mig söker jag dig tjej eller kille som är rökfri och har körkort.  Du behöver inte ha någon erfarenhet sedan tidigare men det är viktigt att du verkligen vill lära känna mig och hur jag fungerar. Gillar du dessutom musik och äventyr som jag? Sök jobbet och bli min assistent!
Vi ser gärna att du uppfyller följande:  

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

- Önskvärd att du har omvårdnadsutbildning el likn. utb.

- Innehar körkort.

- Rökfri.

- Att du är simkunnig.

- Att du ser långsiktigt på ditt arbete.

- Registerutdrag se mer info nedan.

Arbetstid/Varaktighet: timvikarie som kan täcka upp ordinarie personals sjukfrånvaro och semesterbehov, även täckning inför sommaren, 3-4 pass i månaden och var fjärde helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Omgående så vänta inte med din ansökan. Urval sker löpande. Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregister. Polisen.se/tjänster, tillstånd/belastningsregister/arbeta med barn med funktionsnedsättning.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig