Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en härlig och aktiv kille i Umeå!

Ort: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-30
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Kväll

Nu söker vi på Humana en personlig assistent som vill arbeta med en härlig 8-årig kille boende med sin familj i Umeå. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en aktiv kille med autism, utvecklingsstörning och epilepsi. Han går i skolan på dagtid och du som assistent möter upp honom i skolan och följer honom hem och är med honom i hemmet. Vår kund tycker om att vara utomhus, att gunga, gå på promenad, cykla och hoppa studsmatta. Han tycker också mycket om att lyssna på musik så om det är ett intresse du delar är du rätt person! 

Vi söker dig som kan jobba 1-2 vardagkvällar i veckan samt 1-2 helger i månaden. Arbetspassen startar 16.30 och slutar ca 19.30 på vardagar och på helgen är arbetstiden förlagd mellan 11-19 ca. Det passar därför ypperligt för dig som studerar eller har annat jobb vid sidan av!


I rollen som personlig assistent hos vår kund ingår:

- Personlig hygien
- Ge medicin vid behov

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under kvällstid och helger..
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Vem är du?
Vår kund är aktiv och behöver en pigg och alert assistent som är trygg i sin roll. Vi söker dig som har tålamod och är mjuk i ditt sätt att vara. Vi söker dig som inte är sträng men tydlig och det är viktigt att du är lyhörd och följsam gentemot vad vår kund behöver i stunden. Då vår kund gillar att vara utomhus mycket är det en fördel om det är något som du också tycker om. Gillar du dessutom musik och kan sjunga och spela musik med vår kund är det ett stort plus. 

För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du:
- ej är allergisk mot pälsdjur då det finns kanin och hund i hemmet

- kan tala och förstå bra svenska

- är okej med beröring. Vår kund gillar att kramas så det är mycket kroppskontakt. 


Det är även meriterande om du har:
- b-körkort

- erfarenhet av eller vilja att lära sig alternativ kommunikation, så som bildstöd och tecken

- erfarenhet av epilepsi

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Alessia Vincentie Bjurman Rekryteringsansvarig