1. Du är här: Personlig assistent till en nattjänst hos en härlig tjej i Emmaljunga.

Personlig assistent till en nattjänst hos en härlig tjej i Emmaljunga.

Stad: Hässleholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-18
Sista ansökningsdatum: 2019-12-18
Arbetstid: Natt
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en assistent till en flicka boendes med sin familj i Emmaljunga. Tjänsten är på 50%.
Arbetspassen är förlagda 22:30-06:30 (aktiv natt) samt varannan helg.

Vår kund är en härlig och glad flicka på snart 7 år. Hon älskar att busa, rida och bada! Flickan lever med en CP-skada som är fokuserad på hennes rörlighet. Däremot är hon en intelligent och nyfiken flicka som vill lära sig nya saker och utvecklas hela tiden. Hon har behov av hjälp med allt i sin vardag. Som hennes personliga assistent finns du till hjälp där hennes funktionshinder begränsar henne.

Eftersom flickan lever med ett omfattande hjälpbehov som bland annat innebär att hon har behov av ständig tillsyn under natten så är det viktigt att du som assistent är en trygg, alert och ansvarsfull person med viss livserfarenhet. Du kommer aldrig att känna att du står själv utan vi är ett team, tillsammans löser vi allt och stödjer och hjälper varandra.

Andra bra kvaliteter som vår kund efterfrågar hos dig som arbetar natt är tålamod och en positiv inställning. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet! Du ska vara en person som brinner för att arbeta med barn som har speciella behov. Då kunden inte kan kommunicera med tal är det viktigt att du är lyhörd och närvarande för att se till kundens behov och kunna skapa en bra relation med henne. 

Familjen är flexibla i upplägget så att det skall fungera för alla i ”familjen”, där assistenterna är en viktig familjemedlem.

B-körkort och bil är ett krav för att kunna ta sig till arbetsplatsen.

Det krävs att du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret att visa upp, om du inte har det ber jag dig ansöka om det samtidigt som du ansöker om tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Natt
Sök jobbet senast 2019-12-18
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos