1. Du är här: Personlig assistent till en social ung man i Karlskoga

Personlig assistent till en social ung man i Karlskoga

Stad: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-08-23
Sista ansökningsdatum: 2019-09-23
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Personlig assistent till en social ung man i Karlskoga

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en social och glad ung man som är boende i Karlskoga.

Om tjänsten:

Kunden har en CP-skada med motoriska nedsättningar och behöver därför hjälp med det mesta som kan uppkomma i en vardag så som personlig hygien, av/påklädning, matlagning, städning, läkarbesök och förflyttningar. Mannens intressen är bland annat mode, träning och att titta på serier. Mannen bor hemma med sina föräldrar och bror. I hemmet finns även en hund, så du som söker får inte vara allergisk eller hundrädd.

 

Vi söker dig som:

  • Förstår vad assistansyrket innebär
  • Är initiativrik, drivande och ansvarsfull
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Har B-körkort
  • Är mellan 23-30 år

 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Tidigast 1 september

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-09-23
Ansök här