1. Du är här: Personlig assistent till en tjej i Klippan, deltidstjänst.

Personlig assistent till en tjej i Klippan, deltidstjänst.

Stad: Klippan
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-24
Sista ansökningsdatum: 2020-02-24
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som är en 32 årig tjej boende i Klippan.

Arbetspassen är förlagda mellan ca. kl. 16.00 - kl. 22.00 måndag, tisdag och onsdag. Eftersom detta är en deltidstjänst på
45% ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning såsom t.ex. studier.

Vår kund är på grund av sin funktionsnedsättning rullstolsburen och behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen. Hon kommunicerar med hjälp av tecken som stöd och /eller via en talplatta. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket obehindrat. Vår kund är en mycket aktiv tjej som jobbar med datorer, media och redigering av film, vilket hon även ägnar mycket fritid åt. Det är till stor fördel om du delar hennes intresse för media.

Efter arbetsdagen har hon aktiviteter som simning, gympa, karate och promenader. Vi förutsätter att du är fysiskt stark och har god kondition då du är fullt delaktig i hennes aktiviteter. I dina arbetsuppgifter ingår även att hålla i ordning i hennes hem, laga mat och hjälpa henne med förflyttningar och personlig omvårdnad. Du är rökfri och du behöver bil och körkort för att ta dig till arbetsplatsen om du inte bor i Klippan.

Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter i sin egen ålder och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden. Som person tror vi att du är pigg, glad och har lätt för att ta tag i saker. Du är drivande, initiativrik och samtidigt tålmodig.

Stämmer ovanstående överens med dig så tveka inte utan sök tjänsten redan idag!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-24
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos