Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en tjej som gillar att resa sökes

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-13
Sista ansökningsdatum: 2022-02-15
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Jag söker ett par extra armar och ben – är det kanske dig jag söker?

Mina muskler är stundtals för svaga för att kunna hänga med i min vardag, och då behöver jag en personlig assistent som just kan låna mig sina armar och ben.

Jag kommer i början av mars åka på en fantastisk resa till Afrika, och det är viktigt att du som söker har möjlighet att följa med på resan om den blir av. Resplanen är att besöka två olika länder; Ghana och Namibia och vi kommer vara borta i drygt två och en halv månad. Åter i Sverige i maj. Resan kommer innefatta både stad och natur. 

Det är viktigt för mig att du som söker förstår att resan till Afrika är en blandning av äventyr och ansvar, och att du som personlig assistent i första hand är med på resan för att hjälpa mig med mina behov och se till att mitt dagliga liv fungerar.

När du jobbar som assistent hos mig är det bra att veta att:
1. Både män och kvinnor är välkomna att söka.

2. Det är viktigt att du är lojal; du kommer att hjälpa mig med det mesta i mitt liv och det betyder att mitt liv inte fungerar utan dig. Jag måste därför kunna lite på dig till hundra procent.

3. Du behöver vara relativt fysiskt vältränad; så att du orkar bära runt på mig alternativt mina tunga väskor.

4. Du behöver vara bekväm med att ta instruktioner; när du arbetar gör vi saker på mitt sätt.

5. Du behöver vara flexibel; när vi är på resande fot finns inga vikarier eller annat skyddsnät så det krävs stor flexibilitet då mycket är okänt och saker kan snabbt förändras. Det är viktigt att alla hjälper till för att resan ska bli så bra som möjligt.

6. Du behöver trivas med både högt och lågt tempo; ibland behöver jag mycket hjälp och du behöver arbeta snabbt och ibland är det tvärtom; det vill säga långa stunder där du bara sitter bredvid mig och sysselsätter dig själv med exempelvis en bok eller en film.

Lycka till med din ansökan! Jag hoppas att vi ses.
Vänligen Pernilla

Tjänstgöringsgrad: ca. 90%
Arbetstid: Dag, kväll och nattpass på ett rullande schema
Varaktighet: Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under min Afrikaresa men möjlighet till förlängning finns.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal 
Tillträde: Omgående.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-15
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig