Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en trevlig kvinna i Säffle! Timvikariat

Ort: Säffle
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-02-23
Sista ansökningsdatum: 2021-03-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker just nu en lyhörd & engagerad medarbetare till en trevlig kvinna i Säffle! Kanske jobbar du redan som personlig assistent idag och önskar fler timmar på schemat eller känner att yrket skulle passa dig?

Som personlig assistent kommer du finnas till hands där kundens funktionshinder sätter sina gränser. Vi tror att du som söker känner glädje, engagemang och ansvar i rollen som personlig assistent. Du är även nyfiken och vill lära dig jobbet. Erfarenhet inom yrket som personlig assistent eller vården är meriterande men det är personkemin som avgör.


Vi söker dig som:

- Har B-körkort

- Tål pälsdjur och rökning

- Är simkunnig, bad kan ingå i arbetsuppgifterna


Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre! 

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg. Ej natt. Tjänsten är ett timvikariat och det är därför viktigt att du som söker har möjlighet att hoppa in på kort varsel samt jobba längre pass.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående


Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mia Pilipovic på Mia.Pilipovic@humana.se. Telefonsamtal undanbedes.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig