Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en ung man i Högsjö !

Ort: Vingåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-06
Sista ansökningsdatum: 2021-04-20
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en ung  man  boende i Högsjö . I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

I yrket som personlig assistent assisterar du en individ med omfattande funktionsnedsättningar så att denna kan leva ett så normalt, rolig, aktivt och meningsfullt liv som möjligt utifrån dennes önskemål. Arbetsuppgifterna blir därmed varierande och består bland annat av personlig omvårdnad, hjälp vid förflyttningar, tillsyn, hjälp med kommunikation, hushållssysslor, matlagning, träning och aktiviteter.

Vi söker dig som vill arbeta hos en ung man i Vingåker som har en ovanlig funktionsnedsättning vid namn  Hebefren Schitsofreni , vilket innebär att han behöver ständig tillsyn och hjälp med allt i sin vardag.

Vi söker dig som har lämplig vårdutbildning  men stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna manliga sökande till den här tjänsten .

För denna tjänst krävs det att du:  

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timanställning  vid behov ,vardag och helg. Under natten utgår 8 timmars väntetid/jour.

Lön:  Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-20
Ansök här

Kontaktperson

Maria Touma Kund- och assistentansvarig