Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till en ung tjej i Norrköping !

Ort: Norrköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-04-14
Arbetstid: Alla

Vill du vara med och göra skillnad som personlig assistent?

Hos oss får du möjlighet att bidra till en värdefull vardag för vår kund samtidigt som du kommer ha riktigt roligt på jobbet! Som timvikarie hos oss kommer du jobba främst vardagskvällar och helger.

 

Vi söker nu en timvikarie som kan hoppa in vid behov hos en av våra kunder i Norrköping . Kunden är  en rullstolsburen 22-årig tjej som bor med sin familj .Hon har ett omfattande vårdbehov och är i behov av assistans dygnet runt. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning, laga mat, träning, följa med på aktiviteter och personlig omvårdnad.
 

Vi söker främst dig som är kvinna och får gärna vara i medelåldern då vår kund önskar en assistent som är likasinnad .

Du ska vara lugn och trygg som person, så du är lyhörd på sinnesstämning då  kunden inte kan kommunicera , det är ett krav att behärska svenska språket i tal och skift

Tålamod, påhittig och initiativrik bör vara ord som beskriver dig som söker.

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov.
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-04-14
Ansök här

Kontaktperson

Tara Nooreldeen Abdulrahman Kund- och assistentansvarig