Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till fart-glad 11-årig kille

Ort: Härryda
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-17
Sista ansökningsdatum: 2023-06-07
Arbetstid: Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Pippi-tokig, 11-årig kille söker dig som vill upptäcka naturen med honom!
Alve är en aktiv kille på 11 år som älskar att vara ute i ur och skur och han behöver din hjälp med allt i sin vardag.
Pippi och Tomten är de stora idolerna och Alve vill självklart göra det Pippi och Tomten gör.
Din roll blir att stötta honom, men samtidigt ge den vägledningen och de ramar han behöver, samt styra upp alla hyss ni hittar på tillsammans.

Alve älskar att bland annat att cykla, leka med bästa kompisen Sia, familjens leonberger, arbeta i stallet med gårdens alla hästar och bäst av allt harva ridbanan med fyrhjulingen, gå till bäcken, men även att åka till badhuset eller bada i sjön när vädret tillåter. Vi bor på landet mellan Hällingsjö och Rävlanda, så körkort och tillgång till bil är ett måste, då det saknas kommunala färdmedel. Man tar sig enkelt både till Bollebygd, Skene/Kinna och Gbg med bil på 15-25 minuter.

Familjen består av mamma, pappa, Alve och två systrar. Hela familjen är en aktiv familj och vi tillbringar stor tid ute och på olika aktiviteter.
Vi tror att du kommer bli den pusselbit denna familj behöver. Goda referenser finns från arbetslaget.

Om tjänsten:
Alve kommunicerar med tecken och bildstöd, lär man känna honom och hans behov/rutiner förstår man honom relativt enkelt.
Arbetsuppgifterna består bland annat av: vara aktiv vid måltider, sköta alla basbehov och daglig hygien, gå promenader, leka hur mycket som helst, stötta och träna Alve kring hans kommunikation.

Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) 20-50%. Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är glad, aktiv och älskar att vara ute, ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd och AKK, men detta är inget krav då vi kommer ordna med utbildning. Har du tidigare erfarenheter av yngre barn är detta ett plus. Vi lägger mycket stor vikt vid att du och Alve klickar.
Är du den klippa vi söker som kan bemöta vår Alve på bästa sätt, så tveka inte att söka tjänsten.

Vi erbjuder:
Ett aktivt och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter.
Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar) på 20-50%.
Arbetet kommer förläggas på eftermiddagar och helger, då Alve går i skolan dagtid.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:
Snarast eller efter ö.k.
Kontaktperson:
Anna Lindeberg
070-669 35 89
anna.lindeberg@hotmail.se

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

 

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2023-06-07
Ansök här

Kontaktperson

Pamela Abrahamsson Rekryteringsansvarig