Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till flicka i Lund, heltid!

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-06-23
Sista ansökningsdatum: 2022-07-29
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu en personlig assistent för en heltidsanställning till vår kund i Lund. Arbetstiderna är förlagda vardagar 06.30-18.00 samt 17.00-20.30.

Vår kund är en tjej i 13-års åldern som bor i Lund. Hon lever med trakeostomi och har även en hörselnedsättning. I arbetet följer du henne i vardagen när hon är i skolan,åker på aktiviteter och allt annat som kan tänkas uppkomma i vardagen. Du kommer också att hjälpa flickan med övningar för att träna upp sin hörsel. I det arbetet med hörselträning är det till stor fördel om du kan spela ett instrument. Som person tror vi att du har barnasinnet kvar, är pålitlig, noggrann och har vana av att arbeta med barn. Har du dessutom arbetat med trakeostomi och peg så är det meriterande. Du är rökfri och talar svenska obehindrat.

Vår kund är mycket infektionskänslig så därför får du inte röka eller ha några husdjur. En familjemedlem är mycket allergisk mot pälsdjur.

Inför anställning till barn behöver vi se ditt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ gärna detta så fort som möjligt, detta gör du enkelt via polisens hemsida.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-07-29
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig