Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till flicka i Tomelilla, 20 % helg

Ort: Tomelilla
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-24
Sista ansökningsdatum: 2021-12-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till en flicka på 17 år i Tomelilla. Tjänsten ligger på 20 % och är förlagd fredag 14:30-20:45, lördag 07:45-15:30 samt söndag 15:30-20:45.

Flickan har ett syndrom som gör att hon måste ha ständig tillsyn. Du är hennes förlängda arm och då hon är aktiv följer med till stallet, besök på badhus och gymnastik. Du ska tycka om att vara utomhus, kunna förmedla dig med henne och tycka om sång och musik. Flickan är glad och positiv men kan inte prata. Gör sig dock förstådd. Teckenkommunikation används.

Vi tror att du som söker har viss vana av barn/ungdomar med funktionsnedsättning eller annan relevant erfarenhet. Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökande. Du måste vara rökfri.

Arbetspassen är förlagda på vardagar i skolterminen mellan 13:30-20:45 och på helg och lov ligger passen mellan 07:45-15,30 eller 15:30-20:45. 

OBS Glöm inte att beställa utdrag från polisen. Detta gör du enkelt via polisens hemsida, utdraget du skall beställa heter:

Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS-verksamhet) (442.9)

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig