1. Du är här: Personlig assistent till glad 19-årig tjej i Bromma, deltid, 75%

Personlig assistent till glad 19-årig tjej i Bromma, deltid, 75%

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-05
Sista ansökningsdatum: 2020-01-05
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som är bosatt i Bromma. Vår kund är en 19 årig tjej som har nära till skratt och älskar musik och sång. Som hennes personliga assistent hjälper du henne med det mesta som uppkommer i vardagen. Då hon inte har något verbalt språk är det ett plus om du har erfarenhet av teckenstöd. Vår kund behöver sin assistent alla timmar på dygnet. Detta innebär att du som assistent behöver vara beredd att kunna arbeta dag, kväll, helg samt även i skolmiljö och ha stort inflytande i vår kunds personliga utveckling.

Du som söker ska vara en tjej som tycker att arbete med ungdomar är stimulerande. Vi söker dig som gillar bus men samtidigt är tålmodig och lyhörd för vår kunds behov. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och är initiativtagande för att fungera i rollen som personlig assistent åt vår kund. Då flickan är allergisk mot pälsdjur bör du inte ha husdjur. Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstid / Varaktighet: ca 75 %, samt extra vid behov.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. 

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-01-05
Ansök här

Kontaktperson