1. Du är här: Personlig assistent till glad flicka i Tyresö

Personlig assistent till glad flicka i Tyresö

Ort: Tyresö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-11-26
Sista ansökningsdatum: 2020-12-16
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Ida är en glad och positiv 16-årig tjej som trivs med likasinnade. Hon bor tillsammans med sina föräldrar i Tyresö. Hon är väldigt kommunikativ på sitt sätt vilket ställer höga krav på att lära känna henne och snabbt förstå vad hon vill säga eller göra och hur hon mår. Ida använder bilder och kroppsspråk i sin kommunikation.

Om tjänsten
Ida har en cp-skada och behöver hjälp med det mesta, såsom att förflytta sig mellan olika hjälpmedel, med matning både i mun och via sond, med träning och kommunikation.

Vi söker nu dig som vill vara personlig assistent på 50% och kan jobba vaken natt mellan klockan 21:30-07:15. Passen är framförallt förlagda vardagarnätter men någon helgnatt i månaden kan förekomma. Du behöver även kunna arbeta dagspass ca två lördagar i månaden mellan 08:45-18:00. Det är ett rullande fyraveckors-schema. 

Vem vi söker
Empati, tålamod, energi och engagemang är viktiga egenskaper för den som arbetar med Ida. Vi uppskattar även initiativförmåga, ansvarsfullhet och att självständigt kunna utföra sitt arbete med Idas behov i fokus. För att bli aktuell krävs att:

- Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal & i skrift
- Du har ett giltigt utdrag ur belastningsregistret (mer information längst ner i annonsen)

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller med barn och unga.

Tjänstgöringsgrad: Ca 50%
Arbetstid: Dag, kväll, natt, helg
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Registerutdrag
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-12-16
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Bringlöv Rekryteringsansvarig