1. Du är här: Personlig assistent till härlig man i Salem

Personlig assistent till härlig man i Salem

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-22
Sista ansökningsdatum: 2020-11-11
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Hej, jag är en 45-årig man som bor i Salem! Som personlig assistent kommer du hjälpa mig med allt i min vardag och det är därför bra om du har livserfarenhet så du kan hjälpa mig sköta både mig själv och mitt hem på bästa sätt som jag vill ha det. Ett av mina största intressen är datorer och teknik, det är en fördel om du delar mitt intresse. Andra intressen är fiske och matlagning.

Om tjänsten
Tjänsten är som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro där många pass är förlagda på helgen. Det finns god chans till schemarad. Arbetstiderna är förlagd dag, kväll, natt och helg. 

Jag har relativt nyligen fått en allvarlig hjärnskada och behöver hjälp och stöttning att utföra min träning och rehabilitering. Det är bra om du som söker har erfarenhet av att jobba inom vården. Det är också bra om du har erfarenhet av hjärnskaderehabilitering sedan tidigare, men det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig. Du kommer att få jobba nära arbetsterapeuter och sjukgymnaster. För att bli aktuell krävs att du pratar och skriver bra svenska så att det inte blir några missförstånd mellan oss i kommunikationen. Jag behöver kunna förstå dig, och du mig.

Jag söker dig som:
- Är glad, engagerad och har humor
- Har erfarenhet inom vård och omsorg
- Gärna erfarenhet av hjärnskaderehabilitering
- Har ett giltigt utdrag ur belastningsregistret 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid: Dag, kväll, natt, helg
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Registerutdrag

Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vad händer nu?  
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2020-11-11
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Bringlöv Rekryteringsansvarig