Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till härlig pojke i Sundborn i sommar

Ort: Falun
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-17
Sista ansökningsdatum: 2023-04-07
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du sommararbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en charmig pojke i Sundborn utanför Falun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Jag söker nu assistenter som vill dela min vardag tillsammans med mig i sommar. Vi kan erbjuda en fast scehmarad med eftermiddag/kväll och vaken natt, vardag och helg.
Jag är en oftast glad, charmig och väldigt nyfiken kille på 12 år som bor i Sundborn tillsammans med min familj och vår katt.

Mina funktionsnedsättningar är bland annat en CP-skada, dövblindhet och utvecklingsstörning som gör att jag alltid behöver dig vid min sida för att klara mig och för att känna mig trygg. Att jag är dövblind gör att jag har ett stort behov av att få hjälp av dig att upptäcka världen på olika sätt.

Mina nuvarande assistenter tränar mycket med mig på min kommunikation, för att lära mig att förstå och för att jag ska kunna göra mig förstådd i min omgivning för att på så sätt bli mer delaktig i min vardag. Utöver kommunikation så hjälper mina assistenter mig även med motorisk träning, personlig hygien och vid maten.
De personer som jobbar hos mig idag är ett härligt team som alla förgyller min vardag på olika sätt. Vill du bli en del av vårt gäng? Jag söker dig som är trygg, driftig, ansvarstagande och har en stor portion tålamod.

Jag hoppas att du är lekfull då jag älskar bus, fart och fläkt! Att du är engagerad och känner glädje att få vara med i min utveckling tar jag för givet.
Har du erfarenhet av att jobba med taktila tecken så är det bra men inget krav.

Du kommer bli kollega till ett glatt och bra gäng! De som jobbar här är flexibla och hoppas att du är likasinnad, de ställer alla upp för varandra för att vi ska trivas.

Passen är oftast 8 timmar för att man ska orka hänga med mig i ett aktivt tempo. 

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Är rökfri
- Har B-körkort

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av att jobba som assistent
- Arbetat med taktila tecken

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar. Anställningsformen (sommarjobb) tidsbegränsad anställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

För arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning// 

Vad händer nu?
Under rekryteringsprocessen informeras du om vilken/vilka kunder du är aktuell hos och hur arbetsrutinerna ser ut mer specifikt. Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan kommer läsas av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Vikariepool
Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool.  Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet.

Att tänka på inför din ansökan
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.
För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.


Vad erbjuder Humana?
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent under sommaren hos oss: https://www.humana.se/personligassistent_sommar

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-04-07
Ansök här

Kontaktperson

Pamela Abrahamsson Rekryteringsansvarig