Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Dalby 50-100 %, nattvikariat

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-08
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Natt

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker vi en personlig assistent till vår 22-åriga kund i Dalby för ett nattvikariat på heltid alternativt deltid med start i april 2021 fram till sista juni 2021 med chans till förlängning. Arbetspassen längd kommer att variera.

Vår kund har ett rörelsehinder och behöver hjälp i hemmet med personlig hygien, förflyttningar och andra vardagsbestyr, han är bl.a. intresserad av tv-och dataspel, teknik, motorsport och handboll. Under natten när han sover kommer du vaka över honom.

För att trivas i denna roll tror vi att du är glad, flexibel, ansvarstagande och påhittig. Du får gärna dela vår kunds intressen. Du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till arbetsplatsen. I hemmet finns hjälpmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag sen tidigare. Vår kund trivs bäst med manliga assistenter och vi välkomnar därför manliga sökanden.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig