Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Dalby på heltid

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-29
Sista ansökningsdatum: 2023-04-12
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker vi en personlig assistent till vår 24-åriga kund i Dalby för en heltidstjänst med start omgående. Tjänsten är förlagd främst på vardagar/dagtid när vår kund går i skolan. Arbetstiderna styrs utifrån skoltiderna.

Vår kund har ett rörelsehinder och behöver hjälp i hemmet med t.ex. sin dator vid läxläsning, ordna med måltider, personlig omvårdnad, förflyttningar och aktiviteter i och utanför hemmet. Han är bl.a. intresserad av tv-och dataspel, teknik, motorsport och handboll.

För att trivas i denna roll tror vi att du är glad, flexibel, ansvarstagande och påhittig. Du får gärna dela vår kunds intressen. Du har körkort och körvana. I hemmet finns hjälpmedel. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppdrag sen tidigare. Vår kund trivs bäst med manliga assistenter och vi välkomnar därför manliga sökanden.

Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Arbetspassen är förlagda vardagar och anpassas efter kunds skoltider - främst varierar arbetstiderna mellan 10-18, 9-17 alternativt 11-19. 

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-04-12
Ansök här

Kontaktperson

Tyra Lundquister Rekryteringsansvarig