Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Grycksbo dagtid, 100 %, dagtid vardagar

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-24
Sista ansökningsdatum: 2022-04-30
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en aktiv och social kille boendes i Grycksbo utanför Falun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 
Vill du arbeta heltid, vardagar kl 8.00-16.00? Då ska du skicka in din ansökan till vår kund som är en 25 årig kille, boendes i Grycksbo utanför Falun där vi söker nya personliga assistenter med startdatum i april. 
Vi söker även en timvikarie.
För timvikariat kommer du jobba när kunden badar vissa torsdagar kl 09.00-11.30, det är då dubbelassistans och även vikariepass vid ordinarie personals frånvaro, arbetspassen är kl 08.00-16.00 vardagar.  

Kunden är en aktiv och social kille. Han är multihandikappad, sitter i rullstol och har inget tal. Han behöver hjälp med allt som förekommer i vardagen. På dagarna går han på daglig verksamhet och du kommer följa med honom på detta och även följa med vid bad.
Det krävs körkort för tjänsten för att ni ska kunna ta er iväg på aktiviteter. 

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:  

- Vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex daglig verksamhet och bad 

- Stötta och träna kunden kring kommunikation 

Vem är du? 

Till denna kunden söker vi manliga assistenter. Vi söker dig som är glad, social, framåt och är i  25-50 års åldern. Det är ett plus om du har erfarenhet av personer med funktionsvariation men personlig lämplighet är allra viktigast. Du får gärna vara initiativrik och vilja hitta på saker med kunden t ex snickra och pyssla. 
Det finns hund i hemmet, så du kan inte vara pälsdjursallergiker. 

Du får gärna ha god fysik då förflyttningar förekommer.

  För denna tjänst krävs det att du har:  

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 

- Har B-körkort 

Det är även meriterande om du har:  

- Erfarenhet av en liknande roll 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid på vardagar, kl 08.00-16.00 och kl 09.00-11.30. Anställningsform är Så länge assistansuppdraget varar samt tidsbegränsad anställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 

Tillträde: April 2022 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig