1. Du är här: Personlig assistent till kille i Grycksbo

Personlig assistent till kille i Grycksbo

Stad: Falun
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-03
Sista ansökningsdatum: 2020-01-03
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi manliga personliga assistenter som vill jobba på timmar hos en kille i Grycksbo. Han är en aktiv och social kille på 24 år. Han är multihandikapp, sitter i rullstol och har inget tal. Han behöver hjälp med allt som förekommer i vardagen. På dagarna går han  på dagligverksamhet och du kommer följa med honom på detta.

Vi söker dig om är glad, social, framåt och är i  25-40 års åldern . Det är ett plus om du har erfarenhet av personer med funktionsnedsättning men personlig lämplighet är allra viktigast. Du får gärna ha god fysik då förflyttningar förekommer. Eftersom att du förväntas kunna jobba när ordinarie personal är sjuk eller behöver vara ledig vill vi att du är flexibel och kan ställa upp med kort varsel.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Bkörkort : Körkort är ett krav

Arbetstid/Varaktighet:Dag, 8-16 måndag- fredag, timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Dag
Sök jobbet senast 2020-01-03
Ansök här