Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Hammenhög, timvikariat

Ort: Simrishamn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-01-16
Sista ansökningsdatum: 2023-01-31
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund som är en kille i 30 års åldern boende i Hammenhög för en timanställning. Tjänsten är förlagd på varierade arbetstider. Generellt sätt är arbetspassen uppdelade mellan dag-, kvälls- och nattpass, men det kan även förekomma kombinationer av dessa. Nattpassen innefattar väntetid.

Vår kund har ett multifunktionshinder och är beroende av hjälp och stöd i sin vardag. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa kunden där funktionsnedsättningen begränsar honom, vilket kan innebära aktivering, förflyttningar och personlig omvårdnad. Han tycker om aktiviteter såsom t.ex. bad och utflykter.

Vi tror att du som söker är glad, social, nyfiken och gillar att hitta på saker. Du bör dessutom vara i god fysisk form. Har du erfarenhet av teckenkommunikation ser vi det som meriterande. I familjen finns katt så du kan inte vara allergisk. Körkort är ett krav.

 

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Tyra Lundquister Rekryteringsansvarig