1. Du är här: Personlig assistent till kille i Lund, 100%

Personlig assistent till kille i Lund, 100%

Stad: Kävlinge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-03
Sista ansökningsdatum: 2020-02-03
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till en kille utanför Lund för en tjänst på 100% med start enligt överenskommelse. Arbetspassen är förlagda varierat på dagtid, eftermiddag, kväll och varannan helg.  

Vår kund är en kille på 8 år som lever med utvecklingsstörning och rörelsehinder. Han behöver hjälp med kommunikation eftersom hans tal är begränsat. Likaså behöver han hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matsituationer och aktiviteter i och utanför hemmet. 

I rollen som personlig assistent kommer du att hjälpa pojken att komma i ordning på morgonen och åka med honom till skolan i skolbussen. I skolan hjälper du honom över dagen. Efter skoldagens slut åker du hem med honom igen, alternativt tar honom på aktivitet.

Vi söker dig som är barnkär, lekfull och kreativ. Du är arbetsam, lyhörd och positiv som person. Du är en person som tar stort ansvar och brinner för att arbeta med barn med särskilda behov. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har bil och körkort då det krävs för att ta sig till arbetsplatsen. 

Det en fördel om du har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret registret att visa upp, om du inte har det ber jag dig ansöka om det samtidigt som du ansöker om tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-03
Ansök här

Kontaktperson

Ann Holmström Rekryteringsansvarig