Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Olofström - Schemarad ca 70%

Ort: Olofström
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-09-23
Sista ansökningsdatum: 2021-10-29
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Nu söker vi en personlig assistent med det där lilla extra till vår kund boendes i Olofström. Vår kund är en 30-årig kille som lever med autism. Han bor själv och behöver i och med denna hjälp i sitt vardagliga liv med sånt som matlagning, hygien, städning med mera. Vi söker en person som har ett stort engagemang med omfattande kunskaper inom autism då vi gärna ser att vår nya stjärna även kan vara en framtida arbetsledare i assistansgruppen.

 

Har du jobbat som personlig assistent eller med socialomsorg är det meriterande men det är lika viktigt att du är rätt person som passar kundens speciella behov. Att vara lugn, stabil, lyhörd och ha tålamod är egenskaper som är en förutsättning för denna kunden. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och dennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vårt synsätt och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra.

 

Arbetstid/Varaktighet:

Tjänst på ca 70% med möjlighet till en arbetsledarroll inom assistansgruppen.
Vi söker även timvikarier som kan jobba vid ordinarie assistenters frånvaro.

Arbetspassen vid kund är fördelade mellan 09:00-19:00 alternativt dygnspass 09:00-09:00. Arbetstiderna förekommer såväl vardag som helger. 

 

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Lön: Fast timlön enligt personligt avtal. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

 

Tillträde: Enligt överenskommelse. Dock gärna så snart som möjligt.

 Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-29
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig