Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Oskarshamn

Ort: Oskarshamn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-27
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Vi söker nu personliga assistenter för timvikariat till vår kund boendes i Oskarshamn. Vår kund är en kille i 34 års åldern som på grund av utvecklingsstörning är i behov av assistans dygnets alla timmar. Kunden bor i eget boende och som assistent kommer du att arbeta i kundens hem och vara honom behjälplig med allt som hör vardagen till så som tvättning, städning, matlagning samt hygien och personlig omvårdnad.

 

Vi ser gärna att du som söker är flexibel i ditt arbetssätt och har god förmåga att anpassa din arbetsdag efter kunds behov och dagsform. Samt gärna hunnit samla på dig livserfarenhet för att underlätta dagarna. Tidigare erfarenhet av epilepsi är meriterande. Du som söker får ej vara rökare. 

 

Det förekommer dubbelassistans dygnets alla timmar. Detta innebär att du arbetar dina arbetspass tillsammans med kollega. Arbetspassen är förlagda enligt dygnspass med arbetstiderna 08,30–08,30. Jourtid förekommer nattetid.

 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie, extra vid behov, samt vid ordinarie assistenters frånvaro.

 

Arbetstid / Varaktighet: Arbetstiderna är dygnpass 08,30–08,30. Jourtid förekommer nattetid. Varierande dag, natt, helger.  

 

Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-27
Ansök här

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Bemanningsansvarig