Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Skellefteå!

Ort: Skellefteå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-25
Sista ansökningsdatum: 2021-12-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Hej! Jag är en kille på 33 år med autism och en utvecklingsstörning. Jag har inget språk men förstår vad ni säger. Jag har en stark egen vilja så det krävs att mina assistenter har stort tålamod och kan vänta ut mig då jag inte alltid vill göra saker precis då ni vill. Jag trivs bäst hemma då det kan bli jobbigt med nya miljöer och då det är mycket folk och det låter mycket. Jag tycker om god mat och godsaker så det är ett plus om mina assistenter tycker om att laga mat.

Den jag söker bör ha gott tålamod och vara lugn. Du bör kunna jobba självständigt då det bara är du och jag största delen av tiden. Jag behöver hjälp med alla hushållssysslor, min personliga hygien och att ta mig ut på lite aktiviteter. Jag kan gå själv så det är inga lyft och det behövs inget körkort då jag åker färdtjänst dit jag ska.

Om tjänsten

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som timvikarie hos vår kund med chans till fasta pass varanann helg under slutet av december samt januari. Arbetstiderna är då 13.00-20.15 eller 07.00-15.00. Övriga arbetstider är förlagda både dagtid, kvällar och nätter: 7-15,13-20:15 och vaken natt 20-7:15. Två pass i veckan är arbetstiderna 11:45-20:15. då det är dubbelbemanning. 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vem vi söker

För att bli aktuell krävs följande:

    -Du kommunicerar tydligt på svenska

    -Du kan uppvisa ett giltigt utdrag ur Polisens belastningsregister

Erfarenhet inom personligt assistans och med personer med autism ser vi som mycket meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-17
Ansök här

Kontaktperson

Nora Abrahamsson Rekryteringsansvarig