Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kille i Sollentuna!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-23
Sista ansökningsdatum: 2021-04-23
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

 

Jag heter Hugo, är 14 år och bor i Sollentuna. Jag har flera härliga assistenter som jobbar tillsammans med mig, men nu ska de börja plugga och jag behöver fler! 

 

Om tjänsten:

Du hänger med mig på bio, teater eller på fotboll och hockey – och ibland hänger vi bara hemma och spelar Fifa eller hittar på något annat kul, som till exempel bad, bowling eller övar högläsning (ok, jag tycker inte att just det är jättekul, men det är bra att jag tränar på det ibland). Vi tränar kroppen också. Jag behöver till exempel hjälp med stretchövningar och att träna på att gå och sträcka ut kroppen. 

 

Arbetstiderna är förlagda under varannan vecka (ojämna veckor):

Tisdag 16.00-20.30
Torsdag 16.00-20-30
En söndag på 4 veckor - 11.00-17.00

 

Vem vi söker:

 

Nu behöver jag fler nya assistenter. Du ligger på plus om du är stark, gillar fotboll -  allra helst Djurgården och Chelsea (men jag är okej med andra lag också)

Jag gillar full fart och vill att du gör detsamma. Du behöver vara påhittig, aktiv och bra på att hitta på roligheter. Det är bra om du är stark, för jag behöver en hel del hjälp vid förflyttningar och använder även rullstol.

 

Kanske är du student och vill jobba extra på eftermiddagar eller helger? Det skulle passa mig perfekt, för jag går också i skolan på dagarna och kommer hem ungefär vid 16. Då möter du mig hemma, så sätter vi igång eftermiddagen ihop!

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

 

Att jobba på Humana 

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

 

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-04-23
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig