Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna 60+ i Göteborg! 25%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-08
Sista ansökningsdatum: 2021-11-08
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. 

Om tjänsten: 
Vår kund är en 63-årig kvinna som bor tillsammans med sin man i Göteborg. Hon har huntingtons sjukdom som är en neurologisk sjukdom. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allting som dyker upp i hennes vardag. I arbetet som hennes personliga assistent kommer du bland annat hjälpa henne med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. 

Vi söker:  
En kvinna som är aktiv, empatisk, glad och positiv. Du är pigg och initiativrik samt har ett intresse för att arbeta med människor. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent och/eller ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med människor med särskilda behov. Du bör vara i stark och god fysik form då förflyttningar av kunden ingår i arbetet. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och kan åka med kunden över helgen till familjens landställe som ligger ca 2 timmar ftån Göteborg-

Krav:
-Rökfri
- Att du inte har pälsdjur hemma
- Flytande svenska 

Vi erbjuder:  
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet: Tjänstens omfattning är på 25% du arbetar efter ett 4-veckors schema. Vecka 1 fredag 17:00-22:00, vecka 2 fredag 17:00-22:00, vecka 3 måndag 17:00-10:00 (8 h väntetid) vecka 4 lördag och söndag 09:00-22:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kolleektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2021-11-08
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig