Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Anderslöv, sommarvikariat på 100%

Ort: Trelleborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-31
Sista ansökningsdatum: 2023-06-14
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund boende utanför Anderslöv. Tjänsten är ett sommarvikariat på 100 % och arbetstiderna är förlagda kl. 10-20 både vardagar och helger.

Kunden är en kvinna i 40-års åldern som bor med sin sambo. Hon har drabbats av en sjukdom som gör att hon har behov av hjälp kring allt som tillhör vardagsbestyren såsom t.ex. hushållssysslor, personlig omvårdnad, följa med vid olika aktiviteter och allt annat som tillhör vardagen. Hon är väldigt trädgårdsintresserad och tycker om att rida. Du som söker är därför inte pälsdjurallergiker. Kunden är aktiv och vill så långt hennes situation tillåter det vara fri att genomföra de aktiviteter hon önskar. Det är därför viktigt att du som söker är positiv, flexibel, engagerad och lösningsorienterad för att passa in i assistansen. Har du viss vana av personlig assistans är det meriterande. Du behöver bil och körkort för att ta dig till arbetsplatsen.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är förlagd kl. 10-20 både vardagar och helger. Tjänstgöringsgraden är 100% och är sommarvikariatet är planerat att vara mellan 2023-07-31 – 2023-08-27. Upplärning kommer ske innan vikariatet påbörjas.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-14
Ansök här

Kontaktperson

Tyra Lundquister Rekryteringsansvarig