1. Du är här: Personlig assistent till kvinna i centrala Karlstad

Personlig assistent till kvinna i centrala Karlstad

Stad: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-12-05
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Karlstad. Vår kund är en 33-årig kvinna som behöver hjälp i sin vardag. Hon tycker om att rida, därför är det en fördel ifall du som söker har ett intresse för hästar och inte är allergisk mot pälsdjur, det finns dessutom en katt i hemmet. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempelvis vardagliga sysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vår kund åker på en del resor till Göteborg så det är toppen om du tycker att det är kul att resa!

Vi söker dig som:

Vi vill att du som söker tjänsten är en flexibel person som lätt kan anpassa dig till nya situationer samt är självgående, lyhörd och har en god fingertoppskänsla. Vi ser gärna kvinnliga sökanden 25-35 år. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett timvikariat

Arbetspassen kommer att variera mellan dag och kväll, vardag som helg.
Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in och arbeta med kort varsel samt följa med kund vid resor. Det är meriterande ifall du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete inom personlig assistans.

Hockey, ridning och dans är sådant vår kund uppskattar och därfär är det ett stort plus om du gör detsamma. Du måste vara rökfri.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här